söndag 24 juli 2011

Team Brännizze tog hem räjset

Nils Elmsekov och Lennart Brännström var teamet som tog hem årets Karsgölsräjs. Med en spegel på 7060 gram segrade de i lagtävlingen och plockade hem det fina vandringspriset, pokaler och en megalåda med metprylar från Pop-Up tackle. Nils vann också pris för största fisk, det gav en guidad fiskedag med Västerviks Fiskecamp. Andra och tredjepriset fick lottas ut eftersom det inte var någon mer som fick fisk. Team Suntrip tog solargrejer från Jakt & Fiskespecialisten i Nybro och Team Pelles bitches fisk en kasse med boilies, tröjor och andra metprylar från AT Outdoor i Kalmar.
Fisket var som ni säkert förstår, som vanligt extremt segt under de båda dagarna. Tung åska och skyfall bidrog inte att göra tävlingen mer lättfiskad. En landad fisk på 14 lag är inte bra men det är bara att ta nya tag till nästa års räjs. Vi har 300 småkarpar på väg upp i storlek som säkert kommer nappa tills nästa år.
Detta kommer att få igång de större fiskarna att ge sig på boilies lite mer. Tyvärr kunde jag inte rapportera mer från tävlingen i år. Min telefon tog sig ett dopp och ledsnade därefter på livet ute i skogen.
Vi tackar alla sponsorer och tävlande för att vi åter kunnat genomföra den trevliga tävlingen.
Årets sponsorer: Pop-Up tackle/Örebro, Jakt & Fiskespecialisten i Nybro, AT Outdoor i Kalmar och Västerviks sportfiskecamp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar