onsdag 3 augusti 2011

Inte så bra just nu

Jag kopierar kommentaren från Jovan på Sharpercarperbloggen och säger - Inte så bra just nu. Han har fiskat ihärdigt i sjön och bränt några fiskar de senaste dagarna i Karsgöl därav de negativa tongångarna. Flera andra har fiskat däruppe utan något karpnapp alls. Det enda som kommit upp är en av sjöns två braxnar. Fisken vägdes inte men togs av Niklas Karlsson. Han och Butte bedömde vikten till runt tre kilo cirkus gurkus.
Själv har jag varit iväg med Robban till andra sidan Sverige. Robban lyckades lirka upp två karpar runt sju kilo från sitt swim men jag gick lottlös. Inte så bra just nu som sagt. Nåja, det är högsommar och badtemp i vattnet så man får väl ta sig ett dopp istället.
Joppe, Appe och Tomas Karlsson har kört i Ögöl med lite bättre resultat. Joppe drog två fjällisar på 3,5 kilo och Appe nöp en fjällis på ca 3 kilo när han satt där med Tomas. Inget superröj där nere heller men det drar iafl lite i pinalerna emellanåt.
Här kommer ett par bilder från Ögöl. Den smalare fisken på mattan är en av Joppes framtida juveler. Den andra som är hög och go togs av en glad och go herre vid namn Henrik Alp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar