fredag 14 oktober 2011

Dagen efter

Det ar en marklig kansla att ha fatt hoja sitt pers. Jattekul att det kom fran just denna sjon som jag langtat efter att besoka i ett par ar. Extra krydda pa moset ar att sjon ar ett naturligt karpvatten. Jag kommer alltid att minnas denna veckan med gladje. Fisket ar ruskigt jobbigt. Karparna nappar fran klockan 21.00-23.00, efter det maste man bryta sitt fiske och sen startar man igen klockan 4.00. Detta betyder att man far typ max fyra timmars sčmn per natt. Nar man kommer hem pa morgonen sover man igen fram till eftermiddagen. Att jobba skift pa detta vis kanns som om man varit har i tva veckor istallet for en. Varje dag blir som tva.
Regeln om fiskefobudet pa natten ar riktigt pissigt. Igar var vi och tog en pilsner och firade storkarpen. Vi blev faktiskt bjudna pa olen av en "kand" slovensk designer som var dar med ett stort foretag och firade releasen av hor och hapna; releasen av hans collektion av batman och stalmannenklader. Likadana trojor som man kan kopa pa Hultsfred marknad hehe.
Jag kunde inte lata bli att ifragasatta det unika. Hans svar blev: I put the magic in it and they make the profit.
Det gick bra att fraga och ingen blev sur. Han lamnade oss bara vid bordet och fortsatte messa efter sin nionde flickvan eftersom den attonde visade sig vara i Sverige och spela volleyboll.
Nu ska vi strax ner och dra vart sista pass i sjon. Vi gor en frackis och byter plats till slovenernas favoritstalle. De har suttit dar och maskat hart och blankat under en tid nu. Med gott sjalvfortroende hoppas vi kunna visa var skapet ska sta. Ps: Det var en spegel jag fick pa 22,45 kilo. Den var grymt hog, tjock vacker och bilder kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar